Registrering av nytt domenenavn

Vi kan forestå registrering av domenenavn i nær sagt ethvert topp-domene. Priser er oppgitt under de ulike topp-domener. Registrering innebærer at vi setter opp domenet på våre navnetjenere og sender inn de nødvendige data til navneautoritet for din søknad. Så snart din søknad er godkjent av navneautoritet vil domenet være aktivt og kan benyttes for web-hotell o.l. Dersom du vil knytte det nye domenenavnet til web-hotell konto hos oss så raskt som overhodet mulig ber vi deg benytte bestillingsskjema for web-hotell. Dersom du ønsker registrering knyttet til domeneparkering eller drift av domene annet steds bes du benytte vårt bestillingsskjema for domene.

Viderekobling av domenenavn

Dette er tjenestene for deg som ønsker å registrere et nytt domenenavn som skal knyttes til allerede eksisterende tjeneste under et annet domenenavn. De ulike alternativene er som følger:

Et web-hotell; flere domenenavn

Dette er tjenesten for deg som ønsker å kunne benytte flere navn som alle leder til samme tjeneste. Med web-hotell fra oss kan vi tilby deg parkering av ubegrenset antall domener "på toppen av" domenet med komplett web-hotell konto. Tjenesten har engangskostnad i tillegg til domeneavgifter. Se bestillingsskjema.

Viderekobling til fast IP-adresse

Dette er tilfelle nå du har satt opp drift for domenet ditt på en annen tjener/maskin som har fast IP-adresse (se FAQ). Vi setter da opp domenet ditt i minimum 2 navnetjenere, dvs. at vi drifter DNS for deg. All trafikk for domenet ditt er avhengig av disse navnetjenerne. Tjenesten har årlig kostnad i tillegg til domeneavgifter. Se bestillingsskjema.

Viderekobling til URL

Dersom den adressen du ønsker å sende adressen til enten: a) ikke er på web-hotell levert av oss, eller b) ikke er angivelse av et domene men en referanse til en katalog eller dokument på et domene så tilbys to ulike metoder:

webhosters.no - en tjeneste fra Mediaverkstedet
Design nettsted: Fluidcube
Realisering nettsted: Z-it Productions