webhosters.no

Mediaverkstedet ble etablert i 1999. Siden den tid har vi levert web-hotell tjenester til best mulig pris. November 2001 samlet vi våre web-hotell tjenester på nytt nettsted: webhosters.no. Fortsatt leverer vi - Mediaverkstedet - en rekke andre internett- og IT-tjenester, men alt ang. web-hotell og domeneregistrering er samlet her.

Valg av teknologi

Vi stiller store krav til teknologi - til beste for våre kunder. De seneste årene har vi valgt å konsentrere oss omkring Linux/Apache siden dette over tid har vist seg å være den mest uslåelige kombinasjonen for en best mulig driftssikkerhet og driftsstabilitet. Når det samtidig blir en plattform som er økonomisk gunstig så er ikke valget vanskelig.

Hvem benytter våre tjenester?

Vi drifter idag omlag 1.000 domener for kunder fra det ganske land. Ja, vi har til og med enkelte utenlandske kunder på web-hotell. Våre kunder er alt fra privatpersoner, idrettslag, firma, organisasjoner, direktorat, departement osv. Kort sagt: alle som stiller krav til driftsstabile tjenester til en fornuftig pris har funnet seg godt tilrette hos oss.

Hva inngår i våre tjenester?

Alle våre servere står i en serverpark med kort vei og gode nettverksforbindelser til ryggraden i internett ("internet backbone"). Serverparken er fysisk godt sikret og serverne overvåkes 24 timer i døgnet. Serverne overvåkes også fra maskiner "off-site" slik at vi til enhver tid vet hvordan responsen er fra våre maskiner for alle andre som er på nett.

Brukerdata sikkerhetskopieres hvert døgn. Dersom brukere selv ønsker dette kan de få tilgang til omfattende kontrollpanel for sin konto der de kan sette opp e-post, ftp, databaser osv. Gjennom dette kontrollpanelet har man også tilgang til daglig oppdaterte statistikker for sitt nettsted.

Vi gir også fri mail- og telefonsupport.

webhosters.no - en tjeneste fra Mediaverkstedet
Design nettsted: Fluidcube
Realisering nettsted: Z-it Productions