Domener i .info/.biz

Her er det fritt frem for registrering av domener.

For alle registrerte domener skal det svares en årsavgift. Vi forestår registrering på vegne av kunden og krever inn årsavgifter på vegne av registrar. Dette kommer i tillegg til våre priser for web-hotell eller domeneparkering. Registreringer knyttet til web-hotell har lavere priser for vedlikehold enn registreringer knyttet til domeneparkering, se bestilling for web-hotell.

Flytting av domenenavn

Ved flytting av domenenavn til web-hotell eller domeneparkering/-pekere levert av oss forestår vi de nødvendige endringsmeldinger til registrar. Vi anbefaler at domenet flyttes over til oss som registrar da dette vil gi dere ytterligere besparelser i de aller fleste tilfeller. En slik endring vil gi dere ett års forlengelse av registrering utover eksisterende avtaleperiode for domenet. Ulike bestillingsskjema benyttes for flytting til web-hotell og flytting til domeneparkering/-peking.

Endringer av informasjon om domenet

Slike endringer skal sendes inn til registrar fra oss. Kontakt oss på firmapost@webhosters.no eller bruk skjema for domene-endringer. Spesielle regler gjelder for endringer av eierskap til domenenavn.

Bestilling

Uten web-hotell
Med web-hotell

webhosters.no - en tjeneste fra Mediaverkstedet
Design nettsted: Fluidcube
Realisering nettsted: Z-it Productions