Web Xtra Xtra Large

Jumbo web-hotell konto! Mer diskplass, flere e-post adresser, flere MySQL databaser og flere underdomener! Dette er kontoplanen for de med store plassbehov. Kontoplanen har hele 4 GB diskplass.

Dette er kontoplanen for virksomheter med store e-post behov. Kontoen gir deg 300 POP3 postkasser. I tillegg har du ubegrenset med e-post alias som både kan knyttes opp mot POP3-adresser på domenet eller på adresser på andre domener.

Selvfølgelig har kontoplanen støtte for PHP, CGI osv. Og du har FTP-aksess for enkel overføring av filer til/fra web-hotell kontoen din. Vi kan også sette på støtte for FrontPage dersom du ønsker å benytte deg av dette.

Underdomene

Se vår kontoplan Web M for en nærmere beskrivelse av underdomener dersom du er usikker på hva dette innebærer.

Kontoplanen beskrevet her gir altså mulighet for 30 underdomener. Dette administreres enkelt gjennom kontrollpanelet på kontoen. Mer enn nok underdomener for omfattende svært omfattende nettsteder.

MySQL databaser - dynamiske nettsteder

Bruk av databaser gir en rekke muligheter for utvikling av nettsteder med mer avanserte informasjonsstrukturer enn bare en bunke statiske sider. Du kan eksempelvis lagre innholdet til sidene i MySQL databaser og benytte deg av script-språk, eks. PHP, for å hente ut innholdet. Og du må gjerne kombinere dette med en applikasjon for enkelt vedlikehold av innhold i databasen, ofte referert til som publiseringsløsning og CMS (Content Management System). Det finnes en rekke slike publiseringsløsninger på markedet.

Denne kontoplanen lar deg bruke 6 MySQL databaser. Og hver database kan selvfølgelig ha så mange tabeller du bare ønsker. Og selvfølgelig har vi inkludert phpMyAdmin for enkel administrajon av databasene.

E-handel

Databaser, som f.eks. MySQL som er inkludert på denne kontoplanen, er gjerne basis i enhver e-handelsløsning. Se gjerne vår seksjon om E-handel for en nærmere beskrivelse av muligheter.

Dette er inkludert

- 4 GB diskplass
- 45.000 MB båndbredde pr. måned
- 150 POP3 e-post-adresser
- ubegrenset e-post alias (videresending)
- inntil 10 e-post-lister
- inntil 7 databaser
- 10 ftp-kontoer
- cgi-aksess
- inntil 20 underdomene (eks. minweb.domenenavn.no)
- inntil 20 parkert, ekstra domenenavn
- inntil 20 tilleggsdomene
- avansert kontrollpanel
- ferdiginstallerte cgi-script
- tilgang til ferdige maler (Template Express via Fantastico)
- mer enn 30 avanserte innholdsadministrasjonsløsninger kan administreres via Fantastico

webhosters.no - en tjeneste fra Mediaverkstedet
Design nettsted: Fluidcube
Realisering nettsted: Z-it Productions