Web Small

Dette er mer enn vanlig størrelse web-hotell konto for den litt mer erfarne som driver sine private hjemmesider. Kontoplanen benyttes også av enkelte SMBer (små og mellomstore bedrifter). Her får man 200 MB diskplass totalt.

Kontoen gir mulighet for 20 POP3 postkasser og derved har man som oftest nok til hver ansatt i en SMB. I tillegg har du ubegrenset med e-post alias som både kan knyttes opp mot POP3-adresser på domenet eller på adresser på andre domener.

Selvfølgelig har kontoplanen støtte for PHP, CGI osv. Og du har FTP-aksess for enkel overføring av filer til/fra web-hotell kontoen din. Vi kan også dette på støtte for FrontPage dersom du ønsker å benytte deg av dette.

Underdomene

Kontoplanen gir også mulighet for et ekstra underdomene. Dette må vi kanskje forklare litt nærmere siden dette ikke er så vanlig hos våre konkurrenter.

Alle våre web-hotell kontoer er satt opp slik at du kan benytte domenenavnet ditt både med og uten www, dvs. at du i en nettelser også når domenet når adressen oppgis som "domenenavn.no" på samme måte som når den skrives som "www.domenenavn.no". (Prøv f.eks. å hente opp webhosters.no i en nettleser.)

Når vi i web-hotell kontoer tilbyr ekstra underdomener så innebærer det at den enkelte eier av domenet selv kan sette opp flere tjenester på et og samme domene på en og samme web-hotell konto. Hvis vi benytter eksemplet ovenfor med "domenenavn.no" så vil man kunne opprette "kurs.domenenavn.no" og/eller "support.domenenavn.no" osv. som egen tjeneste på domenet.

Kontoplanen beskrevet her gir altså mulighet for ett underdomene. Dette administreres enkelt gjennom kontrollpanelet på kontoen.

Web-hotell bestiller du her.

Dette er inkludert

- 200 MB diskplass
- 6.000 MB båndbredde pr. måned
- 20 POP3 e-post-adresser
- ubegrenset e-post alias (videresending)
- 2 ftp-kontoer
- cgi-aksess
- inntil 1 underdomene (eks. minweb.domenenavn.no)
- inntil 1 parkert, ekstra domenenavn
- inntil 1 tilleggsdomene
- avansert kontrollpanel
- ferdiginstallerte cgi-script
- tilgang til ferdige maler (Template Express via Fantastico)

webhosters.no - en tjeneste fra Mediaverkstedet
Design nettsted: Fluidcube
Realisering nettsted: Z-it Productions