Web Medium

Vår mest populære kontoplan! Dette er kontoplanen for alle som ønsker å gå i gang med litt mer avanserte nettsteder enn de helt statiske. For her har man tilgang til MySQL databaser og rikelig med diskplass. Kontoplanen har hele 1 GB diskplass - mer enn hva de fleste har behov for. Selv uten bruk av MySQL databaser vil dette være en svært prisgunstig konto sammenlignet med både våre øvrige kontoplaner og våre konkurrenters tilbud - nettopp på grunn av romslig med diskplass.

Kontoen gir deg 40 POP3 postkasser. I tillegg har du ubegrenset med e-post alias som både kan knyttes opp mot POP3-adresser på domenet eller på adresser på andre domener.

Selvfølgelig har kontoplanen støtte for PHP, CGI osv. Og du har FTP-aksess for enkel overføring av filer til/fra web-hotell kontoen din. Vi kan også dette på støtte for FrontPage dersom du ønsker å benytte deg av dette.

Underdomene

Kontoplanen gir også mulighet for et ekstra underdomene. Dette må vi kanskje forklare litt nærmere siden dette ikke er så vanlig hos våre konkurrenter.

Alle våre web-hotell kontoer er satt opp slik at du kan benytte domenenavnet ditt både med og uten www, dvs. at du i en nettelser også når domenet når adressen oppgis som "domenenavn.no" på samme måte som når den skrives som "www.domenenavn.no". (Prøv f.eks. å hente opp webhosters.no i en nettleser.)

Når vi i web-hotell kontoer tilbyr ekstra underdomener så innebærer det at den enkelte eier av domenet selv kan sette opp flere tjenester på et og samme domene på en og samme web-hotell konto. Hvis vi benytter eksemplet ovenfor med "domenenavn.no" så vil man kunne opprette "kurs.domenenavn.no" og/eller "support.domenenavn.no" osv. som egen tjeneste på domenet.

Kontoplanen beskrevet her gir altså mulighet for 5 underdomener. Dette administreres enkelt gjennom kontrollpanelet på kontoen.

MySQL databaser - dynamiske nettsteder

Bruk av databaser gir en rekke muligheter for utvikling av nettsteder med mer avanserte informasjonsstrukturer enn bare en bunke statiske sider. Du kan eksempelvis lagre innholdet til sidene i MySQL databaser og benytte deg av script-språk, eks. PHP, for å hente ut innholdet. Og du må gjerne kombinere dette med en applikasjon for enkelt vedlikehold av innhold i databasen, ofte referert til som publiseringsløsning og CMS (Content Management System). Det finnes en rekke slike publiseringsløsninger på markedet.

Denne kontoplanen lar deg bruke 3 MySQL databaser. Og hver database kan selvfølgelig ha så mange tabeller du bare ønsker. Og selvfølgelig har vi inkludert phpMyAdmin for enkel administrajon av databasene.

E-handel

Databaser, som f.eks. MySQL som er inkludert på denne kontoplanen, er gjerne basis i enhver e-handelsløsning. Og flere av våre kunder benytter nettopp denne typen kontoplan til nettbutikk/e-handel. Se mer om dette under e-handel.

Web-hotell bestiller du her.

Dette er inkludert

- 1 GB diskplass
- 20.000 MB båndbredde pr. måned
- 40 POP3 e-post-adresser
- ubegrenset e-post alias (videresending)
- inntil 1 e-post-liste
- inntil 3 databaser
- 5 ftp-kontoer
- cgi-aksess
- inntil 10 underdomene (eks. minweb.domenenavn.no)
- inntil 10 parkert, ekstra domenenavn
- inntil 10 tilleggsdomene
- avansert kontrollpanel
- ferdiginstallerte cgi-script
- tilgang til ferdige maler (Template Express via Fantastico)
- mer enn 30 avanserte innholdsadministrasjonsløsninger kan administreres via Fantastico

webhosters.no - en tjeneste fra Mediaverkstedet
Design nettsted: Fluidcube
Realisering nettsted: Z-it Productions